مواد لازم برای تهیه دسر گرانیتای اسپرسپو :
قهوه تازه دم(فنجان مخصوص اسپرسو) :هفت شات
شکر (قهوه ای بهتر است) : دو قاشق غذاخوری
خامه پرچرب :نصف پیمانه
طرز تهیه دسرها
طرز تهیه گرانیتای اسپرسپو
برای درست کردن این دسر خروشمزه و ساده اول قهوه را دم کرده و شکر را داخل آن حل کنید.
مخلوط قهوه و شکر را بعد از خنک شدن داخل یک ظرف شیشه ای یا سرامیکی بریزید و برای 1 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا منجمد شود.
بعد از منجمد شدن قهوه آن را از فریزر خارج کرده و با چنگال یخهای آن را بشکنید و دوباره داخل فریزر قرار بدهید
بعد از حدود 2 الی سه ساعت بستنی را داخل فریزر قرار داده و هر نیم ساعت یک بار آن را بیرون آورده و با چنگال خردش کنید.
لیوان های دسر را آماده کرده و مواد را داخل آن ها بریزید، خامه را بزنید تا فرم بگیرد.
خامه فرم گرفته را روی اسپرسوی یخ زده بریزید و سرو کنید.
نکات تکمیلی درباره گرانیتای اسپرسپو :
گرانیتای اسپرسپو جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
گرانیتای اسپرسپو را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
درباره این سایت